Få Mest Mulig Ut Av Treningsøktene Dine

Fitness er nøkkelen når du prøver å opprettholde en sunn livsstil. Ved å holde seg i form, har du en bedre sjanse til å leve et lengre liv og ha mer utholdenhet. Ikke bare kan du føle deg bedre om deg selv, men andre kan ta varsel og bli inspirert til å bedre seg selv, som er en belønning i seg selv.

Ikke forhast deg med øvelsene. Mens trening raskere kan hjelpe deg med å forbrenne flere kalorier med en gang, vil du slite deg ut raskere og ende opp med å brenne mindre i det lange løp. I tillegg, hvis du skynder deg gjennom noen form for trening, risikerer du å skade deg selv mens du trener.

Når du planlegger treningsrutinen din, må du først sette inn motstand og den aerobe treningen sist. Ved trening brukes glykogen først og deretter brukes fett til energi. Glykogen vil bli brukt til energi for motstandsøvelser. Å gjøre aerob trening neste vil hjelpe deg å brenne mer fett fordi det lagrede glykogenet allerede er brukt.

For å få mest mulig ut av treningsrutinen for terrengsykling, må du sørge for å flytte vekten fremover når du takler en bakke. Dette vil føre til at mer av vekten din blir distribuert til frontdekket og gir deg mer trekkraft. Lær å få en følelse av hvor mye du trenger å distribuere, og du vil oppdage at du vil ha mye mer suksessklatring.

Løftevekter handler ikke bare om antall pund du kan sette opp. Det handler ikke engang om hvor mange repetisjoner du kan gjøre. Den viktigste delen av enhver vekttrening er å fokusere på kvaliteten på hver repetisjon. Når du legger vekten opp, gjør det sakte, sørg for at du kan føle muskelkontrakten, og ta den deretter ned igjen på en langsom og kontrollert måte. Dette vil sikre at du får mest mulig ut av hver repetisjon.

Husk at treningsbehovene dine endres etter hvert som du blir eldre, spesielt når det gjelder fleksibilitet. Når du når middelalderen, må du bruke enda mer tid på å strekke deg før og etter treningen. Dette bidrar til å holde musklene smidige og forhindrer kramper etter treningsøkter, samt bidrar til å redusere risikoen for skade.

Reduser tiden i gym ved å ikke ta så lang tid å hvile mellom sett med vektløfting. Når du først begynner å løfte vekter musklene er fortsatt sterk nok til å gå rett gjennom. Tenk intuitivt og ta pauser når du trenger dem, men du kan kutte ned en god 10-20% av gym tid ved å kutte ned på de tidlige pauser, noe som ville tillate deg å gå videre til noe annet som mye raskere.

For å bli mer limber, hold strekninger i minst 60 sekunder. Å strekke musklene lenger hjelper dem til å bli mer bøyelige. Prøv å holde en strekning så lenge du kan uten at det er smertefullt. Etter bare noen få dager bør du legge merke til en økning i fleksibiliteten. Sørg for å strekke kroppen din over for å få de beste resultatene.

Ved å være passe, vil du legge merke til din livsstil går i en bedre retning. Spise riktig, trene og generelt behandle deg selv bedre vil hjelpe deg med dine fitness mål. Ved å holde en rutine og forske på ulike metoder for å holde passe, kan du maksimere potensialet til å være en plass og lykkelig person.