Lev Et Liv Som Er Sunt Og I Form

Ordet kondisjon inneholder faktisk flere forskjellige store ideer. Dette er trening, ernæring og generelt velvære. Du kan ikke bare fokusere på et av disse områdene mens du forsømmer de andre og forventer å være helt i form. Denne artikkelen vil presentere deg noen ideer om hvordan du kan innlemme alle tre emnene og være i den beste formen i livet ditt.

Det kan alltid være vanskelig å finne tid til trening. Hvis du har problemer med å finne tid (eller energi) til å sette inn en time om dagen på treningsstudioet, kan du prøve å dele den opp i ti minutters incraments. Selv tre ti minutters aktivitet om dagen kan øke pulsen din gjennom dagen. Mange opplever også at ved å legge til ti minutters utbrudd av aktivitet i timeplanen, har de mer utholdenhet og er i stand til å øke mengden energi de legger inn i hver aktivitet.

Alle vet at det er viktig å holde seg godt hydrert under trening. Å få rikelig med vann er viktig gjennom en vekttapsrutine, men ikke bare mens du trener. Vann hjelper fordøyelsen og hindrer sultpangs, og hjelper dietter med å tilpasse seg deres nye, sunne matvarer. Å få åtte glass vann hver dag kan gjøre et sunt kosthold mer effektivt og mindre prøver.

Sterke lår er viktig å unngå kneskade. Revet ligaments bak kneecaps er en sport skader som er ganske vanlig. Du kanne utføre gjør denne av gjør Ben extensions samt Ben extensions.

Arbeid motstridende muskelgrupper rygg mot rygg. Dette vil bidra til å spare deg tid i gym. For eksempel, arbeid din biceps og deretter gå direkte til Triceps din. Mens du arbeider en muskel, den andre vil få en sjanse til å hvile. Dette vil hjelpe deg å eliminere hvile pauser mellom settene.

Unngå å jobbe med magemusklene hver dag i uken. Målrett dem i stedet ikke mer enn to eller tre dager i uken. Som alle andre muskelgrupper i kroppen din, trenger ab musklene tid til å komme seg mellom intense treningsøkter. Å gjøre abdominal øvelser hver dag vil ikke øke hastigheten på prosessen med å utvikle tonede abs.

Hvis du har vanskelig for å bli motivert til å kartlegge et omfattende treningsprogram, kan du prøve å starte med babytrinn. Prøv å inkorporere to eller tre korte (30 minutter) styrketrening eller aerobe treningsøkter hver uke. Selv om du kanskje ikke ser øyeblikkelige resultater, viser studier at selv mindre positive endringer i en stillesittende livsstil kan ha langsiktige gevinster når det gjelder generell helse.

Sprintere kan enkelt og raskt øke hastigheten ved å legge til målrettede treningsøkter for hamstringmuskulaturen. Til å begynne med, start med en tradisjonell benkrølle. Når du begynner å trekke vekten lavere, konsentrerer du deg imidlertid om å bøye føttene og tærne bort fra kroppen din. Dette enkle trinnet øker arbeidsmengden på hamstrings.

Alle disse tre områdene er svært viktige for kondisjon, og de har en tendens til å mate inn i hverandre. Når du begynner å bli mer i form i ditt eget liv, vil du sannsynligvis til og med begynne å spise sunnere og trene mer. Forhåpentligvis vil tipsene du fant her hjelpe deg med å komme i gang med dette.